Callaway Apex op zwart

19 mei 2016 Redactie GOLF.NL
In een tijd dat er relatief weinig nieuwe lanceringen te melden zijn, komt een fiks aantal fabrikanten van golfclubs met speciale edities van bestaande productlijnen. Zo ook Callaway, dat vanaf 3 juni een gelimiteerde reeks van zwarte Apex-clubs op de markt brengt.

Blacked out

Met deze Apex Black-ijzers borduurt Callaway voort op de populaire Apex CF 16-reeks. Er zullen slechts 200 sets van deze matzwarte ‘custom order only’ uitvoering in Europa beschikbaar zijn voor 1449 euro (staal) en 1699 euro (graphite).
Ook de shafts van deze gelikte sets komen in matzwarte uitvoering met een keuze tussen True Temper XP 95 Stepless of UST Recoil shafts. Iedere club wordt standaard geleverd met een unieke ‘blacked out’ Lamkin UTX grip.

Net als bij de reguliere Apex CF 16-clubs wordt wordt gebruik gemaakt van Callaway’s Cup 360 technology voor het bereiken van een consistente balsnelheid, zelfs als je die bal niet precies op de sweetspot raakt, plus een zachter gevoel bij impact. De lange ijzers komen met meer offset (de positie van het clubblad t.o.v. de shaft), terwijl de kortere clubs over een compactere vorm met minder offset beschikken.

Meer info: Callawaygolf.com

Lees meer over

Equipment