Goese Golf

Floris de Vries opent 24-uurs jeugdtoernooi

12 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Op 28 en 29 mei 2016 wordt op De Goese Golf het eerste open jeugdtoernooi gehouden waarbij golfers 24 uur zullen spelen.

Floris de Vries opent het jeugdevenement met een korte golfdemonstratie. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De Vries is zelf een enthousiaste en succesvolle jeugdspeler geweest. Daarna heeft hij als professional op de Challenge- en European Tour gespeeld. Nu is hij teaching pro.

Lichtgevende ballen

Het 24-uurs Open bestaat uit diverse wedstrijden waarbij de jeugdspelers in teamverband golfen. In de nacht wordt gespeeld met lichtgevende ballen en wordt de baan her en der verlicht. Tijdens het hele event is het een feestje op en rond de golfbaan met wedstrijdelementen. In een speciale jeugdtent is er 24 uur eten en drinken, een dj, loungehoek en de mogelijkheid om te slapen (of niet). 

Er zijn ook activiteiten voor niet-golfende jeugd, zoals een putwedstrijd, golfles, rondrit met golfbuggy over de baan.

Naast de wedstrijden zijn er activiteiten voor jong en oud en is het toernooi te volgen op diverse beeldschermen. Eventueel kunnen ouders, vrienden en bezoekers participeren in delen van het toernooi. 

Volwassenen

Golfende volwassenen kunnen op zondagmorgen negen holes spelen tegen de jeugd, die er dan al 18 uur plezier op heeft zitten. Na deze wedstrijd staat er een luxe, compleet verzorgd champagneontbijt voor de volwassen deelnemers klaar.

Zakelijke gasten en sponsoren krijgen een plaats in een vip-ruimte en kunnen genieten van een walking diner en live muziek op de sponsoravond. 

De deelnameprijs voor volwassenen is 100 euro (voor leden van De Goese Golf is dit 50).

Voor KiKa

Met het evenement hoopt de stichting 24uurs Open Jeugd Golf op De Goese Golf een flink bedrag in te zamelen voor KiKa. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website 24uursopenjeugd.nl

Over KiKa

KiKa heeft als doel om de genezingskans voor kinderen met kanker in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek zijn specialisten ervan overtuigd dat ze nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Programma

28 mei 12.00 uur opening en aanvang wedstrijden
28 mei 19.00-23.00 uur sponsoravond
29 mei 07.00-10.00 uur Early Bird wedstrijd
29 mei 10.00-12.00 uur slotfestijn/kampioenswedstrijd
29 mei 12.00 uur einde

}