Ziggo Golf Tour 2016

Ziggo Sport Golf Tour op 6 banen

30 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Ook dit jaar organiseert Ziggo Sport Golf (voorheen Sport1) weer een reeks golftoernooien, ditmaal onder de naam Ziggo Sport Golf Tour presented by Enterprise Rent-A-Car.

Enterprise is de nieuwe hoofdsponsor van de 'competitieve, maar vooral gezellige golfdagen'. De organisatie is in handen van Daan Slooter en twee medecommentatoren bij Ziggo Sport Golf: John Woof en Inder van Weerelt. 

Een dag van de Ziggo Sport Golf Tour bestaat uit een uitgebreide ontvangst, een 18-holes stableford-wedstrijd, een diner en een rijk gevulde prijsuitreiking. 

'Hoewel we prachtige prijzen hebben, is het toernooi bedoeld als een kennismaking tussen de kijkers van Ziggo Sport Golf en de mensen die de programma’s maken', zegt organisator Daan Slooter. 'Er is een goede balans tussen plezier en competitie. Al vier jaar lang worden vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt. Precies wat golf moet zijn.'

Prijzen

De hoofdprijs is deelname aan de grote finale aan de Costa de la Luz in Spanje. De finalisten verblijven in het Hotel Marble Andalucia en op omliggende banen wordt gestreden om winst van de Ziggo Sport Golf Tour. Elk toernooi van de Ziggo Sport Golf Tour kwalificeren zich twee winnaars voor de finale. 

Win een auto

Gedurende elke ronde hebben deelnemers op twee holes de kans om hun golfkunsten te meten met John Woof en Inder van Weerelt. Wie daar in slaagt, wint een travelcover van Corendon. 
Deelnemers maken bovendien in de Enterprise Rent-a-Car Hole-in-One Challenge kans op een auto. De eerste speler die in de Ziggo Sport Golf Tour op een daarvoor aangewezen hole een ace maakt, wint deze auto. Elke speeldag is er weer één te winnen. Callaway beloont de longest drive met een putter van Odyssey en er zijn ook prijzen van andere sponsoren, waaronder kledingmerk Scratz.

De prijs van deelname aan een van de geheel verzorgde golfdagen van de Ziggo Sport Golf Tour bedraagt € 95 per persoon. Voor deelnemers geldt een maximale handicap van 36. 

Er zijn voor de toernooien slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en om in te schrijven, ga naar ziggosporttotaal.nl/golftour.

Data Ziggo Sport Golf Tour

  • Zaterdag 25 juni 2016 - Golf- en Businessclub De Scherpenbergh
  • Donderdag 7 juli - Golfbaan De Texelse
  • Donderdag 4 augustus - Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
  • Zaterdag 13 augustus - Golfbaan Bentwoud
  • Donderdag 18 augustus - Golfclub Anderstein
  • Donderdag 25 augustus - Golfbaan de Swinkelsche

ziggo

Ziggo Golf Tour

}