Nationaal Huisartsen Golf Kampioenschap
Een eerdere editie van het Nationaal Huisartsen Golf Kampioenschap

Nederlands Huisartsen Golf Kampioenschap

26 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Op donderdag 22 september 2016 wordt op Het Rijk van Nunspeet de derde editie van het Promedico Nederlands Huisartsen Golf Kampioenschap gehouden.

Deelname aan het Nederlands Huisartsen Golf Kampioenschap (NHGK) staat open voor alle actieve huisartsen en apotheekhoudende huisartsen die in het bezit zijn van handicap 54 (GVB) of lager.

De wedstrijd wordt in twee categorieën gespeeld. Categorie A speelt zonder verrekening van handicap om de titel 'Nationaal Huisartsen Golf Kampioen 2016'. Categorie B strijdt met handicapverrekening om het B-Kampioenschap.

De organisatie van het Promedico NHGK is in handen van Daan Slooter van DASLO. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 augustus 2016 via de site nhgk.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en het aantal inschrijvingen bepaalt de handicaplimiet. De bijdrage voor deelname is € 65, deelname is inclusief greenfee, lunchpakket en borrel. Vragen of reacties: nhgk@daslo.nl of 071-3647865.

'Golf is gezond' 

Promedico is de toonaangevende leverancier op het gebied van huisartsinformatiesystemen. Onder apotheekhoudende huisartsen is de organisatie zelfs al jaren marktleider. Een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de eerstelijns patiëntenzorg in Nederland door het leveren van een uitstekend huisartsinformatiesysteem is de missie van Promedico. 
Pita van Arkel, algemeen directeur van Promedico, kijkt uit naar een nieuwe editie van het NHGK: 'Net als een golfer die zich kan blijven verbeteren en ontwikkelen, heeft ook onze organisatie zich ontwikkeld. Zowel inhoudelijk als qua persoonlijkheid. Wij hopen dat we weer veel huisartsen een plezier doen met dit kampioenschap. Golf is een geweldige manier om gezond bezig te zijn, een belangrijk onderdeel van de zorg dus.' 


}