Eind juni: Rotterdams Open op Kralingen

24 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Eind juni tot en met begin juli wordt op Golfclub Kralingen het Rotterdams Open gespeeld.

De inschrijving voor de 27ste editie van het Rotterdams Golf Open is geopend. Het kampioenschap wordt sinds het begin georganiseerd door de Openbare Golfbaan Kralingen. Elk jaar komen goede amateurgolfers uit Rotterdam en verre omstreken naar Kralingen om daar over 54 holes te strijden om de titel van het Rotterdams Golf Open. 

In 2016 zal het toernooi gespeeld worden van maandag 27 juni tot en met zondag 3 juli. Titelverdedigers Roelof Rijnhout van Golfclub Broekpolder en Lotte Hoekstra van Golfclub de Hooge Rotterdamsche zijn er bij.

Spelers met een handicap van 24,0 of lager kunnen zich inschrijven. Er is plaats voor ongeveer 180 golfers en golfsters. Het hoofdtoernooi begint op zaterdag 2 juli en de finaledag is een dag later op zondag 3 juli.  Er is een bruto en netto klassement. 

Bij het sluiten van de inschrijving worden de beste 24 handicappers bij de heren en de beste acht bij de dames automatisch geplaatst voor het hoofdtoernooi. De overige spelers spelen op maandag of dinsdag of woensdag een kwalificatieronde. 

Informatie en inschrijvingen: rotterdamsgolfopen.nl. Bekijk heironder een video die gemaakt is in 2014.


en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}