Turfvaert
Golfpark de Turfvaert

Toernooi op 3 banen van Frank Pont

23 mei 2016 Redactie GOLF.NL
De clubs op drie banen van de Nederlandse architect Frank Pont hebben het initiatief genomen om samen de Frank Pont Golf Trail te organiseren, een stableford-toernooi op de drie banen.

De eerste wedstrijd is op 2 juli op Land van Thorn, de tweede op 3 september op De Turfvaert en de finale op 15 oktober de Swinkelsche. Meedoen aan de drie wedstrijden kost 149 euro (of 109 euro voor een lid van een Frank Pont-baan).

De spelvorm is elke keer 18 holes stableford. Er is één categorie (deelnemers die handicap 36,1 tot 54 hebben, spelen mee van handiap 36,0). De startlijst wordt uiterlijk twee dagen voor aanvang van de eerste wedstrijd bekendgemaakt en toegezonden via mail.

Prijzen

De winnaar van het toernooi is de speler met het hoogste aantal stableford-punten over drie wedstrijden. 

De hoofdprijs is een golfreis voor twee personen met twee greenfees voor Hardelot, twee greenfees voor Le Touquet en een overnachting met ontbijtbuffet en 3-gangen diner in hotel Parc Najeti in Neufchatel. De tweede prijs is twee greenfees voor Le Touquet. De derde prijs is twee greenfees voor Hardelot. Frank Pont doet restauratiewerk op deze Franse banen.

De dagprijzen: de winnaar krijgt twee greenfees voor 18 holes. De tweede prijs bestaat uit één greenfee voor 18 holes.

Inschrijven kan via de websites www.landvanthorn.nlwww.deturfvaert.nl en www.golfbaandeswinkelsche.nl.

Frank Pont 

De drie banen die het toernooi organiseren, zijn in de afgelopen tien jaar gerealiseerd. Land van Thorn is geopend in 2007. De initiatiefnemers van de golfbaan wilden betaalbaar golfen mogelijk te maken. De accommodatie is niet pretentieus.

De Turfvaert is  geopend in 2010. De Turfvaert staat in de Top 50 van de beste 18-holes golfbanen in Nederland op nummer 42. 

De Swinkelsche is geopend in 2013.  De 18 holes van de Championship Course  is het sluitstuk van de 'golf trail' door Zuid-Nederland. De baan ligt op een terrein van zo'n 90 hectare met bossen, grote waterpartijen en heide. Het grote clubhuis is dit voorjaar geopend. De Swinkelsche staat op de 14de plaats in de Top 50 van de 18 holes golfbanen in Nederland.  


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}