ING Golf Week

ING Private Banking Golf Week van start

20 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Het is dag 1 van de ING Private Banking Golf Week! De komende drie dagen zijn een mix van topsport, fun en entertainment voor het hele gezin.

Vrijdag worden eerste twee ronden van de ING Private Banking Cup gespeeld. De acht winnaars van de eerste ronde gaan door naar de kwartfinale, de verliezende teams spelen ’s middags verder om plaatsen 9 tot en met 16.

Om 15:00 uur beginnen landenteams aan de eerste ronde van de Ladies Nations Invitational. Het Nederlandse trio, bestaande uit Dewi-Claire Schreefel, Christel Boeljon en amateur Roos Haarman, neemt het in de eerste van drie poulewedstrijden op tegen Frankijk.

Schreefel speelt voor Nederland de single tegen Gwladys Nocera. Boeljon en Haarman spelen een foursome tegen Anne-Lise Caudal en Isabelle Boineau.

> Live scoring ING Private Banking Cup

> Live scoring Ladies Nations Invitational

Gratis toegang op vertoon van NGF-pasje

Tickets voor de ING Private Banking Golf Week zijn te koop bij de ingang. Leden van de NGF krijgen op vertoon van hun lidmaatschapspas gratis toegang.

Golfers die zijn aangesloten bij de NGF kunnen online een gratis toegangskaart bestellen voor de ING Private Banking Golf Week op een dag naar keuze. Op vertoon van een NGF-pas aan de ingang is toegang gratis. Ook voor kinderen tot en met 15 jaar en leden van RAAK! is entree gratis.

Volg, like en share #INGGolfWeek

De beste manier om up to date te blijven met alles wat er gebeurt rond de ING Private Banking Golf Week op The International is via social media.

> Kijk hier voor het programma