Vince van Veen
Beeld: Golfsupport

Meekers en Van Veen aan kop in Trompbeker

15 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Romy Meekers en Vince van Veen zijn de leiders na de tweede ronde van de Trompbeker, het NK Strokeplay voor Junioren (t/m 21) op de Noord Nederlandse.

Bij de meisjes kwam Romy Meekers in de tweede ronde op de baan in Glimmen tot 75 slagen. Met een totaal van +5 is haar voorsprong nu twee slagen op Zhen Bontan die met 75-76 op +7 staat. Roos Haarmen, die komende week haar opwachting maakt op The International in de Nations Cup aan de zijde van Christel Boeljon en Dewi-Claire Schreefel, is derde maar moet in de laatste twee ronden wel een achterstand van zeven slagen op Meekers zien goed te maken.

Bij de jongens leverde Nordin van Tilburg flink in. De leider na de eerste ronde (69) kwam nu tot 77 slagen. Met +2 deelt Van Tilburg de derde plaats met Rilan van Opstal en Mike Toorop. Jerry Ji is tweede op +1 na ronden 72-73. De nieuwe leider is Vince van Veen die een fraaie tweede ronde 69 (-3) liet noteren. Na 36 holes staat Van Veen die de eerste ronde 37 maakte op -2. Tweede Pinksterdag worden de derde en vierde ronde gespeeld.

stand jongens

stand meisjes


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}