Princenbosch
Golfclub Princenbosch

Wildcards te winnen in Princenbosch Open

12 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Op Golfclub Princenbosch wordt een open 27-holes wedstrijd gehouden voor spelers met een handicap onder de 10. Onder de prijzen zijn wildcards voor andere grote toernooien.

De strokeplaywedstrijd wordt gehouden op zondag 5 juni 2016. Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro en dat is inclusief een lunchpakket en een barbecue. 

Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals drivers en wedges. En:

De beste jongen en het beste meisje winnen een wildcard voor het Dutch Junior International op Toxandria.

  • De beste heer en beste dame winnen een wildcard voor het Brabants open op de Eindhovensche.
  • De baan bij Breda heeft 27 holes en het Princenbosch Open is daarom een 27-holeskampioenschap.

Meer informatie is te vinden op de website princenboschopen.nl.

Lustrum

De 27-holes wedstrijd voor spelers met een handicap onder de 10 is onderdeel van de viering van het vijfde lustrum. Al langer had Princenbosch de ambitie om een golftoernooi te organiseren waar 'het presteren en het aangename Brabantse verenigingsleven hand in hand gaan'. 

Het thema van het vijfde lustrum is een combinatie van de twee belangrijkste pijlers van de vereniging: Aangenaam Presteren! Bij de officiële oprichting op 4 oktober 1991 telde golfclub Princenbosch 270 leden, 25 jaar na de oprichting is de club een van de grootste golfverenigingen van Nederland met ruim 1500 leden. Naast de Brabantse gezelligheid die de boventoon voert staat presteren en daarmee topgolf centraal. Zowel Dames 1 als Heren 1 is al meerdere jaren actief in de hoofdklasse van de NGF Competitie. 

Activiteiten voor leden

De club organiseert het hele jaar lustrumactiviteiten voor de leden. Eerder deze maand was er al een 'jubilarissendag' voor leden die 25 jaar lid zijn: 85 personen van de 110 kwamen opdagen. Later dit seizoen wordt een groot gezamenlijk ontbijt op de baan geserveerd, gevolgd door golf, jeu de boules, bowls, klootschieten, bridge, footgolf en een bierfeest.

Informatie over de club: princenbosch.nl.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}