Edese
De Edese GC Papendal

12 juni open dag op Edese

3 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Afgezien van de Nationale Open Golfdagen zijn er meer data dat golfclubs open huis houden. De Edese bijvoorbeeld houdt op 12 juni een open golfdag.

De dag is bestemd voor iedereen die wil kennismaken met de golfsport. Ook  reeds geoefende golfers die de Edese Golf Club Papendal willen leren kennen en overwegen lid te worden, zijn van harte welkom.

Bezoekers zullen kennismaken met de vereniging, het clubhuis, de 18-holes baan en de Golf Academy op de drivingrange, gelegen op het nationale sportcomplex Papendal. 

Vanaf 12.00 uur staan leden klaar om bezoekers een sportieve middag te verzorgen. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje en iedereen ontvangt een goodie bag (eindtijd 17.00 uur).

De golfprofessionals geven clinics waar beginners een golfslag kunnen oefenen. Wie al handicap 54 (GVB) heeft, mag deelnemen aan een 9-holeswedstrijd om een indruk van de u baan te krijgen. Neem dan wel je eigen clubs mee.

Deelname is gratis. Aanmelding vooraf is wel noodzakelijk in verband met planning en indeling. Dit kan via de website www.edesegolf.nl, deze link of info@edesegolf.nl. Voor vragen kan men een mail sturen naar info@edesegolf.nl of bellen via 026-4821985.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}