Tour360 Prime Boost golfschoenen van Adidas

1 juni 2016 Redactie GOLF.NL
Adidas’ Tour360 schoenenlijn mag gerust een verkoopsucces worden genoemd. Geen wonder dat de Duitsers met regelmaat nieuwe modellen in deze serie op de markt brengen. De laatste aanwinst ligt onder de naam ‘Tour360 Prime Boost’ in de winkels.

Aan Sergio's voeten

De Tour360 Prime Boost golfschoenen maakten tijdens The Master hun debuut aan de voeten van Sergio Garcia. Vanaf 1 juni zijn ze ook voor de consument te koop en wel in twee verschillende kleurstellingen; white/shock blue/mineral blue en core black/power red/white (zie afbeeldingen hierboven).

Meest in het oog springend, is de nieuwe Primeknit-technologie waarbij de schoenen een soort weefpatroon meekrijgen, maar dankzij de zogenaamde 50/50 Protect toch waterdichtheid claimen. 360Wrap zorgen voor de vertrouwde, stevige pasvorm. Fitfoam-kussen garanderen een optimaal draagcomfort. De buitenzool is van TPU en bevat een tiental softspikes.

De adviesverkoopprijs van Adidas Tour360 Prime Boost golfschoenen bedraagt 229 euro. Ze zijn overigens alleen beschikbaar als herenmodel.

Meer info: www.adidas.com/golf

Lees meer over

Equipment