De prijswinnaars van het Lochem Jeugd Open van vorig jaar
De prijswinnaars van het Lochem Jeugd Open van vorig jaar

Jubileumjaar voor Lochem Jeugd Open

13 juni 2016 Redactie GOLF.NL
Het is een jubileum jaar voor het Lochem Jeugd Open op de Lochemse G&CC de Graafschap; de 20ste editie wordt gehouden op zondag 2 oktober 2016.

De wedstrijd wordt georganiseerd door de jeugdcommissie van de Lochemse en is één van de belangrijke toernooien in het jeugdgolfseizoen. Onder de oud-winnaars zijn Joost Luiten, Dewi-Claire Schreefel en de broers Wouter en Floris de Vries.

In 2015 kende het toernooi een spannende ontknoping. Simon Simonse van de Rosendaelsche en Jerry Ji van de Noordwijkse speelden beiden een ronde in 73 slagen (+1). Simon won na een play-off het bruto klassement.

Bij de 20ste editie reikt Mark Reynolds de prijzen uit. De playing en teaching pro geeft aan het eind van de middag een trick show.

Zondag

Er is plek voor 72 jeugdgolfers met een single handicap. De deelnemers moeten zijn geboren in 1995 of later. Het inschrijfgeld bedraagt € 25 per speler en inschrijven kan via de website van de Lochemse.  

Zaterdag

Er is ook een zaterdageditie van het Lochem Jeugd Open, voor spelers met een handicap boven de 10. Dit toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met Top Golf Holland. Klik hier om je in te schrijven.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}