Golf- & Business Club De Scherpenbergh
Golf- & Business Club de Scherpenbergh

Golfmannen spelen € 22.159 bijeen

3 juni 2016 Redactie GOLF.NL
Op vrijdag 27 mei is op Golf- & Business Club de Scherpenbergh in Lieren het 11de Golfmannen.nl Open gespeeld. Opnieuw werd een groot bedrag ingezameld voor Wings of Support.

Golfmannen.nl is een virtuele golfvereniging die bestaat uit een groep mannen die van golfen houdt. De leden spelen als groep maandelijks op verschillende banen in Nederland en soms ook over de grens. De groep kan vaak korting bedingen en die korting wordt in een pot voor het goede doel gestopt. Al jaren steunen de Golfmannen.nl hiermee vele projecten over de hele wereld.

Eens per jaar is er ook een toernooi, het Golfmannen.nl Open, waarbij zakenrelaties en vrienden worden uitgenodigd om te komen spelen. De opbrengst van deze dag gaat elk jaar naar Wings of Support, een stichting van vliegend personeel van KLM die groepen kinderen helpt op allerlei vluchtbestemmingen. Wings of Support heeft slecht 3 procent kosten, omdat medewerkers geen reis- of verblijfkosten hebben, ze vliegen immers al werkend (als vlieger, steward of stewardess) naar de projecten. 

Bij de editie 2016 genoten de spelets van mooi golfweer en mooie prestaties werden beloond met mooie prijzen. Er stond zelfs een BMW Z4 op hole 6 als prijs voor de neary: een weekendje rondtoeren. Na afloop was er een diner en live muziek. Tot slot was er ook nog een veiling met kavels zoal reizen naar golfbestemmingen in Spanje en Kenia. Dit alles was mogelijk gemaakt door de 82 deelnemers en vele sponsoren die ruimhartig prijzen en kavels ter beschikking hadden gesteld. De Stichting Wings of Support kreeg aan het einde van de avond een cheque van € 22.159,15.

De winnaar van deze dag was Joost den Dulk met 74 slagen. 

Meer informatie: golfmannen.nl.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}