Loenen Old Course

Clinic Going4Golf Foundation by Monique Kalkman op Loenen

28 juli 2016 Redactie GOLF.NL
Het Fonds Gehandicaptensport en de Going4Golf Foundation by Monique Kalkman organiseren een golfclinic op Old Course Loenen.

De clinic wordt gehouden op maandag 29 augustus 2016 in samenwerking met golfclub Old Course Loenen. De kennismakingsles is bedoeld om mensen met een beperking kennis te laten maken met de golfsport. Voor iedereen, jong en oud, met een handicap toegankelijk. Onder begeleiding van professionele golfspelers leert men welke mogelijkheden er zijn om te golfen. 

Een van de begeleiders is Monique Kalkman, founder van de Going4Golf Foundation, voormalige meervoudig paralympisch en wereldkampioene tafel- en rolstoeltennis. Als ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport helpt zij professional Mette Hageman bij de golfclinic.

Deelname is gratis. Inschrijven voor de golfclinic kan tot en met 15 augustus 2016 via going4golf.nl

Programma

  • 09.30 ontvangst
  • 10.00 start clinic
  • 12.00 lunch
  • 13.00 einde

Adres Old Course Loenen: Rijksstraatweg 171, 3632 AC Loenen aan de Vecht.

Going4Golf Foundation & Fonds Gehandicaptensport

In Nederland zijn volgens Going4Golf 1,7 miljoen mensen met een beperking die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben: 'Sporten is voor hen helaas nog steeds niet vanzelfsprekend. Going4Golf Foundation en Fonds Gehandicaptensport staan als één team achter deze sporters; om sport voor iedereen met een beperking mogelijk te maken, door het sportaanbod te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. In de top – en de breedtesport. Want pas als iedereen kan sporten is voor ons de wedstrijd gewonnen.'

Meer weten over de Going4Golf Foundation en Fonds Gehandicaptensport? Ga dan naar going4golf.nl of naar fondsgehandicaptensport.nl.


}