Heiloo Open

Heiloo Open op 3 en 4 september

4 juli 2016 Redactie GOLF.NL
Golf & Country Club Heiloo organiseert dit jaar voor de 10de keer het Heiloo Open Golf Toernooi.

De organisatie spreekt van een 'sfeervol en gezellige golftoernooi'. Het NTI NLP Heiloo Open wordt dit jaar gehouden in het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 september, zoals altijd op de 9-holes baan van Golf en Countryclub Heiloo.

Er kunnen maximaal 200 golfers meedoen en er is dit jaar weer een mooie auto te winnen voor diegene die op zaterdag op hole 3 als eerste een hole-in-one maakt.

Het deelnemersveld wordt ingedeeld in drie groepen: 

  1. deelnemers met een handicap van +2 t/m 20
  2. deelnemers met een handicap van 20,1 t/m 26,4 
  3. deelnemers met een handicap van 26,5 t/m 45

Alle golfers, ook gastspelers, kunnen zich inschrijven voor het NTI NLP Heiloo Open. Voor niet-leden is het inschrijfgeld € 28. Dat is inclusief een kop koffie/thee bij ontvangst, een consumptiebon, een snackbon en een kortingsvoucher ter waarde van € 10 die men kan verzilveren bij een eventueel volgend bezoek aan de Heilooër golfbaan.

Voor deelname aan de finales op zondag wordt ook een bedrag gerekend. Hierbij zijn deelname aan het buffet, een consumptiebon en de greenfee inbegrepen.

Op zaterdag kan iedereen op de driving range zijn swing laten analyseren aan de hand van gegevens van een TrackMan) Er zijn democlubs van Taylormade en Wilson aanwezig. Voor niet-golfers is er op zaterdag een gratis introductieclinic, verzorgd door golfprofessionals Briska Schuurman en Cees Grijzenhout. En er is een putt-wedstrijd, met als hoofdprijs een fiets van de firma Bosman, waarvan de baten worden geschonken aan Timmerdorp Heiloo. 
Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen op zondag voor € 5 op een golfspelcircuit spelenderwijs kennismaken met de golfsport. Aan het eind van de dag is er live muziek en een buffet.

Meer informatie: golfclubheiloo.nl.


}