Foto & Video Honing
Beeld: Foto & Video Honing

Heemskerkse en Lions Beverwijk spelen € 13.200 bijeen

4 juli 2016 Redactie GOLF.NL
De Heemskerkse Golfclub en Lions Beverwijk hebben in samenwerking 13.200 euro ingezameld voor goede doelen.

De Heemskerkse Golfclub en Lions Beverwijk zamelen via jaarlijkse golftoernooien samen geld in voor lokale goede doelen. De 16de editie van het toernooi op de Heemskerkse was op woensdag 29 juni. De wedstrijd werd gecombineerd met een veiling.

‘Wij zijn er als golfclub trots op dat we al voor de 16de keer gastheer van dit mooie evenement mochten zijn’, zei Jeroen Rijvordt, voorzitter van de marketing- en communicatiecommissie van de Heemskerkse. ‘De vijf goede doelen worden ieder jaar met veel zorg door de Lionsclub uitgezocht om zo breed mogelijk de samenleving te ondersteunen. Het geld dat deze dag bij elkaar is gespeeld valt in twee delen uiteen. Eén deel is afkomstig uit de opbrengsten van de sponsoren en deelnemers aan de golfwedstrijd en het andere deel wordt opgehaald uit de veiling na het diner.’

In de golfwedstrijd is € 4.500 bij elkaar gespeeld en dat bedrag komt ten goede aan het Young Art Festival Beverwijk en de Kledingbank IJmond. De veiling heeft een totaal bedrag van € 8.700 opgebracht dat gelijkmatig verdeeld is over drie doelen: de Stichting Pitt Hopkins, Stichting Wees Kind en de Johan Cruijf Foundation. 


}