TaylorMade lanceert nieuwe OS & OS CB putters

21 januari 2016 Redactie GOLF.NL

Vanaf 19 februari liggen er zes nieuwe putters van TaylorMade in de golfshops. De OS-modellen zijn, in vergelijking met traditionele putters, uitgevoerd met een iets groter clubhoofd, wat een hoger moment of inertia (de weerstand van de club voordat hij om zijn as draait; ofwel traagheidsmoment) oplevert.
Spelers die naar nog meer stabiliteit op zoek zijn, doen er goed aan om de OS CB-lijn uit te proberen. De OS CB putters beschikken over nog grotere afmetingen en voegen daar speciale counterbalance (tegengewicht) technologie aan toe voor stabiele en soepele putts.

Betere rol

De TaylorMade-putters komen in drie uitvoeringen: Daytona blade, Monte Carlo mallet en de nieuw ontworpen Spider Mallet (vierkante gewichtjes, nieuw blad). Een dun rood streepje bovenop zorgt voor goede oplijning, een nieuwe 6061 aluminium insert garandeert een minimum aan backspin, een betere rol en een zacht gevoel bij impact.
De OS putters zijn beschikbaar met een lengte van 33, 34 en 35 inch, voorzien van een SuperStroke Mid Slim 2.0 grip. OS CB putters zijn 34.5, 36 en 38 inch lang en hebben een 13.75” SuperStroke 2.0 XL-R 130g counterbalance grip.

Prijzen: 249 euro (OS) en 279 euro (OS CB)
Meer info: TaylorMadegolf.eu

Lees meer over

Equipment