FootJoy en Moby presenteren nieuwe Freestyle golfschoen

15 januari 2016 Redactie GOLF.NL
Bij de introductie van FootJoy’s gloednieuwe Freestyle golfschoenen zet de firma een opvallende, gifgroene boomkikker in om de campagne kracht bij te zetten. Een even grappige als logische keuze, want net als Moby de kikker zijn de Freestlyle schoenen heel flexibel, buigzaam, kleurrijk en zorgen ze voor een optimaal contact met de ondergrond.

Felle kleuren

In het grappige filmpje (zie hierboven) legt kikker Moby uit wat deze Freestyle schoenen zo bijzonder maakt en zien we onder andere Hunter Mahan een paar uitproberen. 

De nieuwe schoenen zullen beschikbaar zijn in vijf verschillende uitvoeringen, waarbij het prominente FJ-logo aan de zijkant opvalt en we bij één variant fel oranje, groene en blauwe kleuren aantreffen. Bij de overige modellen wordt gekozen voor een wat meer ingetogen kleurstelling (White/Grey/Charcoal, Black/White/Grey, Grey/Green/Navy, Grey/Navy/Berry (Boa)). Overigens wel met fel gekleurde softspikes. 

Verder springt de flexibele en zeer buigzame rubberen SoftMax buitenzool in het oog, juist omdat de meeste andere golfschoenen met een harde, nauwelijks buigzame zool een goede grip beloven.

De Freestyle schoenenlijn is leverbaar vanaf maart 2016, voor een adviesverkoopprijs van 199 euro (met veters) en 219 euro (BOA-sluiting). FootJoy geeft een jaar garantie op waterdichtheid.

Meer info: Footjoy.co.uk/freestyle/

Lees meer over

Equipment