beurs
Rheingolf: de grootste golfbeurs van Europa.
Beeld: Rheingolf

NGF-leden met korting naar beurs Rheingolf

27 januari 2016 Redactie GOLF.NL
Golfers kunnen begin maart op vertoon van hun NGF-pas met korting naar de Rheingolf Messe vlakbij Düsseldorf.

De Rheingolf Messe wordt gehouden van 4 t/m 6 maart 2016. Gedurende één weekend is deze beurs de grootste golfshop en het grootste reisbureau van Europa.

Leden van de NGF betalen op vertoon van hun ledenpas 12 euro in plaats van 15 euro. Leden van Limburg Golfland, een partner van de beurs, en leden van de 13 bij Limburg Golfland aangesloten golfbanen krijgen nog 2 euro extra korting en betalen 10 euro entree.

Testen – Informeren – Shoppen en Reizen

De vier credo's bij de 18de editie van de golfbeurs zijn: Testen – Informeren – Shoppen en Reizen. 

Er zijn vier aanbieders van golfartikelen die met speciale beursaanbiedingen komen. Daaronder valt ook de nieuwe collectie van golfkleding voor het voorjaar en de zomer. Die kleding wordt drie keer per dag in een modeshow van Golf-Diva gepresenteerd. 

De producten van grote golfmerken kunnen in vijf grote indoor ranges getest worden. Callaway Golf, een partner van de beurs, heeft een eigen zone.

Er zijn vertegenwoordigers van 26 landen en 16 Duitse en Europese regio’s. Partnerbestemmingen zijn Italië, met een eigen zone waarin fantastische Fattoria la Vialla specialiteiten worden aangeboden, en de Nederlandse provincie Limburg. In de stand van Limburg Golfland wacht onder meer Limburgs bier op de bezoekers.

Het golfeiland Mallorca is met de grootste stand ooit op de Rheingolf Messe aanwezig. Bij veel stands, bijvoorbeeld bij die van Golf in Oostenrijk, worden specialiteiten van het land aangeboden. Turkish Airlines houdt een chipping event: hier zijn vluchtprijzen te verdienen voor bezoekers die een bal op een eiland kunnen chippen.

Instructie

In de Volvo-golfarena krijgen bezoekers 'Tipps und Tricks' van professionals. Nog-niet golfers kunnen in de stand 'Dein erster Schlag' terecht bij de David Leadbetter Golf Academy.

Op een grote puttinggreen van Private Greens vind je de topmerken Kramski, Caledonia en het Putt-Lab van topcoach Stephen Sweeney die met Rory McIlroy werkte. Op trolleygebied zijn merken als Jucad, TiCad, Kiffe en Motocadd vertegenwoordigd.

Kijk voor alle informatie en het overzicht van beursexposanten op rheingolf.net en Facebook.

}