Amsteldijk
John Woof (midden) en het echtpaar Loogman
Amsteldijk

John Woof van Seve naar Amsteldijk

10 januari 2016 Redactie GOLF.NL
Professional John Woof zal per 1 februari 2016 als ‘director of golf’ Golfcentrum Amsteldijk onder zijn hoede nemen.

Woof zal volgens een persbericht ‘de komende drie jaar sturing gaan geven aan de verdere professionalisering van het in 2011 gestarte centrum onder de rook van Amsterdam’.

Amsteldijk is een groot oefencentrum in Amstelveen (‘de 9 Werelden van Golf’) met een negen-holesbaan en een par-driebaan. "Voor Amsteldijk is deze samenwerking, vier jaar na de opening, een mooie gelegenheid om zich, met de expertise van John Woof, verder te ontwikkelen als golfbaan en trainingscentrum", zegt Tineke Loogman, samen met haar man Ger eigenaar van Amsteldijk.

Loogman: "Het trainingscentrum van Amsteldijk, de 9 Werelden van Golf, werd al bestempeld als een van de beste trainingslocaties in Nederland. We hadden dit natuurlijk zo kunnen laten, maar hadden nog de ambitie zaken te verbeteren of aan te passen. Medio 2015 kwamen we in contact met John. Er was direct een klik. Deze man straalt een en al golf uit. En juist daar waren we naar op zoek. Wij denken dat we door de samenwerking met John Woof een goede en reële groei van Amsteldijk kunnen realiseren in de komende drie jaren."

"Na drie jaar Seve Rotterdam, waar we met het team van Robin Bravenboer een prachtig center hebben opgebouwd dat staat als een huis, is het voor beiden goed om onze horizon te verbreden en een nieuwe uitdaging aan te gaan", zegt John Woof. "Ik zag bij mijn oriëntatie meteen de unieke mogelijkheden die er op Amsteldijk zijn. Het is nu nog een ruwe diamant die bijgeslepen moet worden. Het kan met een aantal aanpassingen, een goede begeleiding van de mensen die er werken en een iets andere benadering van de markt een grote speler worden. Daar wil ik me de komende jaren hard voor maken."

}