Odyssey vernieuwt White Hot en Works Versa putters

3 februari 2016 Redactie GOLF.NL
De succesvolle White Hot en Works Versa putters van Odyssey hebben een upgrade ondergaan en liggen respectievelijk vanaf 26 en 2 februari in de winkel.

White Hot RX

De gloednieuwe RX-familie bevat een vernieuwde uitvoering van de karakteristieke White Hot insert. Hierbij is de gepatenteerde Metal-X Oval-technologie ingezet om een dubbele (dual) layer van die insert aan te brengen, wat een betere rol van de bal moet opleveren. De zachtere binnenlaag zorgt bovendien voor meer gevoel en de juiste snelheid, terwijl de hardere voorste laag het gewenste geluid voor een positieve feedback genereert.

Ook de vormgeving van het clubhoofd bij bestaande modellen is licht aangepast en daarnaast zijn er twee nieuwe uitvoeringen aan de White Hot RX-lijn toegevoegd. De volledig line-up bestaat nu uit: #1, #2, #7, #9, Rossie, V-Line Fang en 2-Ball V-Line. Voor de dames zijn beschikbaar: #1, V-Line Fang en 2-Ball V-Line. 

Golfers kunnen daarbij kiezen tussen Odyssey’s Golf Pride pistol grip of SuperStroke grip-opties. De hele putterlijn kent 3 graden loft en een lie angle van 70 graden. De lengte van de shafts worden geleverd in 33, 34 en 35 inch (heren) en 32, 33 en 34 inch (dames). Alle putters zijn ook beschikbaar voor linkshandige spelers, met uitzondering van de #2.

Prijzen
White Hot RX: 189 euro
White Hot RX SS: 209 euro
White Hot RX 2-Ball V-Line: 209 euro
White Hot RX 2-Ball V-Line SS: 229 euro
White Hot RX WMS: 189 euro
White Hot RX WMS SS: 209 euro
White Hot RX WMS 2-Ball V-Line: 209 euro
White Hot RX WMS 2-Ball V-Line SS: 229 euro

Odyssey Works Versa

Ondertussen is de Odyssey Works Versa-reeks uitgebreid met een Sabertooth Tank, #7H, Marxman Fang en Marxman Fang Tank. Alle modellen beschikken over een Fusion RX insert (White Hot in combinatie met 0,406 dun stalen raakvlak) en opvallende contrasterende strepen op de bovenkant van het clubhoofd, die moeten helpen bij het correct oplijnen.

Ook hier treffen we een loft van 3 graden en 70 graden lie angle. De lengte van de shafts worden geleverd in 33, 34 en 35 inch (heren), met uitzondering van de Tank-putters; die zijn er met shafts van 35 of 38 inch. 

Prijzen
Odyssey Works Versa Marxman: 239 euro
Odyssey Works Versa Marxman Superstroke: 259 euro
Odyssey Works Versa Marxman Tank: 259 euro
Odyssey Works Versa #7H: 219 euro
Odyssey Works Versa #7H Superstroke: 239 euro
Odyssey Works Versa Sabertooth: 239 euro
Odyssey Works Versa Sabertooth Superstroke: 259 euro
Odyssey Works Versa Sabertooth Tank: 259 euro

Meer info: Odysseygolf.com

Lees meer over

Equipment