Golfbaan Delfland
Golfbaan Delfland

Fittingen en workshops bij opening seizoen op Delfland

29 februari 2016 Redactie GOLF.NL
Op zaterdag 12 en zondag 13 maart opent Golfbaan Delfland het seizoen met het evenement Check Up XXL.

Met Check Up XXL wil Delfland stimuleren dat golfers goed voorbereid aan de competitie of het nieuwe golfseizoen beginnen. Het weekend bestaat uit clubfittingen door grote merken, workshops, kortingen in de golfshop, demonstraties en aanbiedingen, ook in Brasserie Delfland.

  • Competitiespelers kunnen net als in voorgaande jaren weer foursomes of greensomes oefenen. De 18-holes ronde kan onderling gespeeld worden of tegen een ander team. Het is ook mogelijk om een 9-holes foursome of greensome te spelen.
  • Er wordt een 18-holes wedstrijd gehouden op de par-3 Challenge Course voor spelers met handicap 36,1 tot 54.
  • Op beide dagen is er een pitching-wedstrijd (18 holes) op de kunstgras green waarbij prijzen te winnen zijn. Deze wedstrijd is gratis voor deelnemers aan bovenstaande wedstrijden en kost 5 euro voor niet-deelnemers.
  • Er zijn gratis testen en fittingen van merken zoals Bridgestone (ook ball fitting), Callaway, Cleveland, Cobra, Footjoy (shoe fitting), Kjus (technische kleding) Mizuno (alleen op zaterdag), Odyssey, Ping, Scotty Cameron, Srixon, TaylorMade, Titleist, Tour Stage (exclusief). Ook zijn er beknopte swing- en stroke-analyses met een Flightscope X2 en een SAM Puttlab (op afspraak). Resultaten van de clubfittingen worden vrijblijvend meegegeven (15% korting op uw bestellingen).
  • De Golf Academy verzorgt verschillende demonstraties (gratis inloop).

Golfbaan Delfland is een 36-holes pay-and-play baan tussen Den Haag en Delft. Inschrijven kan op de website delflandgolf.nl. Ook niet-golfers zijn van harte welkom. 

}