De Haenen
Golfpark de Haenen

De Haenen werkt samen met Company GC

4 februari 2016 Redactie GOLF.NL
Een nieuwe ontwikkeling: Golfpark de Haenen gaat samenwerken met een zakelijk netwerk dat niet verbonden is aan één golfbaan, The Company Golf Club.

Al sinds de oprichting in 2008 kunnen bedrijven in de regio Breda terecht op de faciliteiten van Golfpark de Haenen. De 18-holes baan met clubhuis, restaurant en vergaderfaciliteiten ligt in Teteringen-Breda.

‘We zien op basis van ontwikkelingen dat we meer moeten aansluiten op de zakelijke golfer van nu’, zegt Martine Ronkes, manager van De Haenen. “Dit betekent meer flexibiliteit en inhoud in ons aanbod en een sterkere focus op de wensen van onze zakelijke leden. We denken met The Company Golf Club een toegevoegde waarde te kunnen bieden.'

The Company Golf Club is niet verbonden aan één golfbaan en organiseert evenementen voor zakelijke golfers op meerdere golfbanen - in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en nu dus ook in de regio Breda. 

The Company Golf Club nodigt ook sprekers uit voor evenementen en golfdagen.

Door de samenwerking tussen beide partijen groeit het netwerk van de ondernemers bij De Haenen en van de leden van The Company Golf Club.

Ferry van Dongen van The Company Golf Club: ‘De groep ondernemers die Golfpark de Haenen aan zich verbonden heeft, is een prachtig vertrekpunt om in de regio Breda meer zakelijke golfers te binden aan de golfsport. Samen gaan we de komende maanden werken aan groei. We willen bestaande leden een groter en succesvol netwerk bieden en nieuwe zakelijke golfers de kans geven om zich aan te sluiten bij een mooi gezelschap golfende ondernemers.'

Meer over de samenwerking en lidmaatschapsvormen is te vinden op thecompanygolfclub.com.

}