Lefties Golfdag op de Twentsche

29 augustus 2016 Redactie GOLF.NL
Op 27 september wordt op de Twentsche GC weer de Landelijke Lefties Golfdag gehouden: wie wordt de beste linkshandige speler van Nederland?

De laatste zaterdag van september - de 24ste - is voor linkshandige golfers uit Nederland de dag om te bepalen wie de beste lefties van Nederland 2015 worden. Inschrijven kan via lefties@twentschegolfclub.nl. Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 15 september 2016.

Het kampioenschap voor linkshandige golfers wordt altijd gespeeld op de 18-holes baan van de Twentsche GC. Er is een strokeplaywedstrijd (zonder handicapverrekening, alleen voor spelers tot handicap 18) en een stablefordwedstrijd. Beide categorieën kennen een winnaar, maar de winnaar van de strokeplaywedstrijd is 'de beste lefty van Nederland'. 

Deelnemers mogen maximaal handicap 36 hebben. De ontvangst is vanaf 11.00 uur en de gezamenlijke start (shotgun) vindt plaats om 12.00 uur. De prijsuitreiking wordt gecombineerd met een borrel. Het inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi bedraagt € 52,50. Hierbij is inbegrepen koffie met krentenwegge en een lunchpakket. Het inschrijfgeld voor een niet-spelende partner/caddie bedraagt € 17,50.

Het is ook mogelijk om te blijven eten. Een speciaal voor de linkshandige golfer samengesteld driegangenmenu kost € 25.

Meer informatie op de Facebookpagina:


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.}