Lauswolt
Hole 9 van Lauswolt met uitzicht op Bilderberg Landgoed Lauswolt

G&CC Lauswolt bestaat een halve eeuw

26 augustus 2016 Redactie GOLF.NL
G&CC Lauswolt bestaat 50 jaar. Ter gelegenheid van het lustrum is er een aanbieding voor een aspirantlidmaatschap van zes maanden voor 69 euro per maand.

Golf en Country Club Lauswolt, de eerste golfvereniging van Friesland, is mede-eigenaar van het omvangrijke Landgoed Lauswolt. Een deel van de 18-holes baan ligt verscholen in een eeuwenoude bos in Beetsterzwaag. Het bos, de paden, de waterpartijen en de groene grasmatten van de golfclub beslaan zo’n 100 hectare. 

Eerder in dit lustrumjaar is de eerste editie van het Lauswolt Open gespeeld, een wedstrijd tussen professionals en amateurs. Maar de club in Beetsterzwaag viert het lustrum in september omdat de golfbaan op 17 september 1966 is geopend. Er worden ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan verschillende wedstrijden en activiteiten geactiveerd voor de 800 leden.

Er is op 17 september een open wedstrijd voor golfers woonachtig in een van de drie noordelijke provincies en in het bezit van een EGA handicap van minimaal 54. De spelvorm is fourball betterball. Het team dat eerste eindigt, wordt uitgenodigd voor een dag op Golfclub Lauswolt met Robert-Jan Derksen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Daarom biedt de club het aspirantlidmaatschap van zes maanden aan (69 euro per maand). Het is ook mogelijk om een 'snuffelles' te nemen. Op zaterdag 17 september 2016 is zo'n snuffelles kosteloos, maar men dient zich wel op te geven via info@golfclublauswolt.nl

Kijk voor informatie over de club en lidmaatschappen op golfclublauswolt.nl.


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}