Blue Bay Curaçao Resort
Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Blue Bay Curaçao Greensome op Landgoed Bergvliet

26 augustus 2016 Redactie GOLF.NL
Golfbaan Landgoed Bergvliet organiseert voor de eerste keer de Blue Bay Curaçao Greensome. Het toernooi wordt gehouden op zondag 25 september 2016.

De Blue Bay Curaçao Greensome is een volledig verzorgde golfdag met baancatering, een borrel en een Caribisch buffet. 

De hoofdprijs is een reis naar Curaçao (partners van het winnende duo kunnen op eigen kosten mee; de verblijfsperiode is van 4 december tot 11 december 2016). Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort ligt op een kwartiertje rijden van Willemstad en bestaat uit een 18-holes golfbaan, een hotel en een duikcentrum.
Er zijn ook andere prijzen te winnen zoals een golfweekend voor twee personen en greenfees op de Drentsche Golf & Countryclub.

Deelname 

Leden en niet-leden kunnen meedoen maar de minimum leeftijd is 20 jaar en de maximale handicap van 30. Het maximaal aantal deelnemers is 112. De deelnameprijs is € 79,50 per persoon (VGLB-Leden en jaarkaarthouders met volledig speelrecht betalen € 49,50 per persoon). 

De spelvorm is greensome en de gezamenlijke playing handicap wordt berekend door middel van een 60%-40% formule. Op de gezamenlijke playing handicap wordt vervolgens 3/4 handicapverrekening toegepast. Meer informatie, ook over de handicapverrekening: landgoedbergvliet.nl.

}