Jurrian van der Vaart
Jurrian van der Vaart
Beeld: Golfsupport.nl

Wildcards KLM Open voor 5 Nederlandse pro's

19 augustus 2016 Redactie GOLF.NL
Acht Nederlandse professionals krijgen een wildcard voor het KLM Open, dat van 8 tot en met 11 september op The Dutch in Spijk wordt gespeeld.

Van de acht Nederlandse professionals spelen er dit seizoen vijf op de Challenge Tour: Jurrian van der Vaart, Reinier Saxton, Daan Huizing, Darius van Driel en Wil Besseling. 

De professionals Thomas Merkx en Ralph Miller doen ook mee aan het KLM Open. Merkx werd deze week tweede in The Dutch Futures op The Dutch en verdiende daarmee een plek in het KLM Open. Die wildcard was eigenlijk voor de winnaar bestemd, maar Ralph Miller had al eerder in het seizoen al deelname aan het internationale toptoernooi afgedwongen, met een overwinning in het PGA Holland Kampioenschap. 

De achtste en laatste wildcard is te verdienen in de Twente Cup, die begin september wordt gehouden. 

Ook vier amateurs zijn verblijd met een uitnodiging voor het KLM Open: Vince van Veen, Lars van Meijel, Peter Melching en Rowin Caron. De amateurs Alan de Bondt (België, winnaar van het Dutch Junior Open op Toxandria) en Philip Bootsma (winnaar Brabants Open) waren eerder al verzekerd van deelname.

Lees meer over de Nederlanders in het KLM Open in de GOLF.NL Weekly van deze week.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}