Röhnisch Ladies Only

Röhnisch Ladies Only op De Gelpenberg

10 augustus 2016 Redactie GOLF.NL
Op zondag 11 september wordt op de Drentse Golfclub de Gelpenberg in Aalden de tweede editie van het Röhnisch Ladies Only gehouden.

Het kledingmerk Röhnisch is hoofdsponsor van het evenement voor vrouwen en verzorgt prijzen. Speelsters kunnen zich opgeven als teams van twee personen.

De spelvorm is greensome stableford en er is plek voor 36 teams (72 speelsters). De minimale handicap voor deelname is 54 en deelnemers spelen met een maximale playing handicap van 36. 

Volgens Niels van der Weerd van wedstrijdorganisator Pro Golf Events is het Röhnisch Ladies Only vanwege de opzet een uniek toernooi in (Noord) Nederland: ‘Tijdens het toernooi worden de golfende dames lekker in de watten gelegd. Zoals gebruikelijk is er koffie en thee met een lekkernij bij de ontvangst. Nadat ze in de baan verzorgd zijn met heerlijke versnaperingen wordt de dag afgesloten met een volledig verzorgde high tea én een modeshow van Golf Diva.’

Er is niet alleen een prijzenpakket van Röhnisch, er zijn ook prijzen van schoenenspecialist De Schoenenfabriek. Voor de winnaressen zijn twee paar SS’16 NOTCH by Nardia beschikbaar gesteld. 

Meedoen aan het Röhnisch Ladies Only kost € 67,50 (€ 35 voor leden van D.G.C. De Gelpenberg). Ga voor meer informatie en inschrijvingen naar progolfevents.nl.


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}