Nieuwe Oscar Jacobson SS16-collectie

7 april 2016 Redactie GOLF.NL
De Spring/Summer 16-collectie van Oscar Jacobson – toepasselijk OJ SS16 genaamd –brengt een stijlvolle, strak moderne golflijn voor mannen.

Vier kleurthema’s

De Zweedse firma zet in op vier kleurthema’s. Resort zorgt voor een klassieke ‘look’ met veel blauw, geel en wit. Bij Club wordt een meer sportieve, gesofisticeerde benadering gezocht door wit te combineren met contrasterende kleuren. Zwart, rood en wit vormen de hoofdkleuren voor Signature-thema, terwijl bij Perfomance groen, grijs en zwart de boventoon voeren.

Bobby en Bogart

Meest in het oog springend is OJ’s nieuwe Hartmann waterproof jack, waarin het drielaagse Weather Protection System (WPS) is toegepast, maar de fraai ontworpen polo’s met namen als Lyndon, Jules en Kay mogen er zijn. In de mid-layer lineup is extra fijn katoen gebruikt bij de fabricage de Bobby en Bogart-modellen. Als het om ‘warm blijven’ gaat, kunnen de OJ-fans bij Clemens aankloppen, en nieuwe, ultra-lichte anorak waarbij een Primaloft-voering is gebruikt die zonder extra volume voor de gewenste isolatie zorgt.

Meer info: Sport.oscarjacobson.com

Lees meer over

Equipment