Golflijn van Bogner Sport

7 april 2016 Redactie GOLF.NL
Het exclusieve, Duitse modemerk Bogner (o.a. verkrijgbaar bij Jumbo Golf, The International en de Lage Vuursche) brengt dit voorjaar een nieuwe golflijn voor dames en heren uit.

Slim-fit dames

Voor vrouwen zet Bogner in op expressieve stijlen en hoog-technologische stoffen, waaronder power stretch in slim-fit modellen. De shirts, broeken en jacks zijn ontwikkeld met aandacht voor veranderende weersomstandigheden op de golfbaan: met elastische broeksbanden en 2-lagen jassen met getapte naden, polygiene geur-control afwerking en ademende stoffen met UV protectie . Ook zien we details zoals geborduurde logo’s uit Swarovski-kristallen.

High-tech heren

Bogner Sport Golf Man brengt onder andere windbreakers, tweede-laag jasjes met power stretch inserts, ultra lichte, ademende broeken met UV protectie naar de shops. De polo shirts beschikken over een actieve polygiene odor-control finish. Opvallend is een high-tech Jack met ‘lichaams-mapping’ elementen, die de meer gespierde lichaamsdelen benadrukken. Hiervoor is onder andere Primaloft-vulling gebruikt. Lichte jassen, vesten en volledig gelaste drie lagen shell-jassen maken de herencollectie compleet.

Meer info: Bogner.com