Genoeg te beleven tijdens de ING Private Banking Golf Week!
Beeld: INGGolfweek.nl

5x ING Golf Week voor de niet-golfer

29 april 2016 Redactie GOLF.NL
Van 20 tot en met 22 mei is er tijdens de ING Private Banking Golf Week genoeg te doen voor de golffanaat, maar ook voor de golfer zonder ervaring is er genoeg te beleven op The International. Hier volgen vijf dingen voor de niet-golfer tijdens de Golf Week.

1. Geniet van wervelende golfshows

Laat je verwonderen over wat golfprofessionals allemaal kunnen met bal en club en geniet van wervelende golfshows met een hoog entertainmentgehalte tijdens de ING Private Banking Golf Week. Vergaap je aan de onuitputtelijke trukendoos van trickshot golfer Mark Reynolds.

2. Beleef een geweldige dag met RAAK!

Tijdens de ING Private Banking Golf Week beleven kinderen een fantastische dag op de Kids Playground van RAAK! De nieuwe juniorclub van de NGF is opgezet in samenwerking met ING Private Banking met als doel kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met golf. De grote kick-off van RAAK! vindt plaats tijdens de ING Private Banking Golf Week. Iedereen - met of zonder golfervaring - is welkom!

3. Volg een gratis golfles

Altijd al willen leren golfen? Of de drive om nog beter te worden in je swing- en chiptechniek of het putten? Golfers van alle leeftijden en alle niveaus kunnen tijdens de ING Private Banking Golf Week terecht in de Golf Academie. PGA Holland professionals geven tijdens de toernooidagen gratis golflessen van 15 minuten, tips en adviezen. Ideaal om (je vrienden of familie) kennis te (laten) maken met golf!  

4. Lekker en verantwoord genieten

Liefhebbers van lekker eten en drinken komen tijdens de ING Private Banking Golf Week aan hun trekken. Foodtrucks, barista-barretjes, gezellige terrassen en picknicktafels domineren het terrein. Bezoekers genieten op The International drie dagen lang van het gezellige festivalsfeertje en heerlijke culinaire verrassingen.

5. Word vrijwilliger!

De ING Private Banking Golf Week is een mix van topsport, fun en entertainment voor het hele gezin. Het karakter van het toernooi is toegankelijk, attractief en fun. Er is voor ieder wat wils en er zitten zeker ook functies bij waar je geen golfervaring voor nodig hebt. Voorafgaand aan het toernooi is er een inspiratiesessie. Vrijwilligers die drie dagen beschikbaar zijn, ontvangen twee dagkaarten voor het KLM Open 2016. Vrijwilligers die twee dagen beschikbaar zijn, ontvangen één dagkaart.

Enthousiast geworden? Meld je dan hier aan. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via vrijwilligers@ngf.nl.

Bestel je kaarten voor de ING Private Banking Golf Week

Wil je Nederlandse topgolfers en alle andere internationale toppers van 20 t/m 22 mei zelf op The International in actie zien? Dat kan! Sterker nog, alle bij de NGF geregistreerde golfers hebben gratis toegang!

Bestel hier je kaartenVoorafgaand aan het toernooi is er een inspiratiesessie
Voorafgaand aan het toernooi is er een inspiratiesessie
Voorafgaand aan het toernooi is er een inspiratiesessie
}