Herkenbosch Golfsupport.nl
De baan van de Herkenbosche
Beeld: Golfsupport.nl

Burggolf Herkenbosch heet nu 'de Herkenbosche'

19 april 2016 Redactie GOLF.NL
‘De Herkenbosche’ is de nieuwe naam voor de golfbaan die de eerste 25 jaar van haar bestaan als BurgGolf Herkenbosch door het leven is gegaan.

In die 25 jaar ontwikkelden 'golf en ontspanning' zich zoals dat ooit door initiatiefnemer en eigenaar Michel Stassen is bedoeld. De golfbaan is volgens de exploitant 'één met de schitterende omgeving, waarin cultuur en natuur een op elkaar afgestemd decor vormen waarin mensen plezier en ontspanning vinden'. De Herkenbosche wordt als een voor de hand liggende naam gezien voor 'een parel in de bossen van het Meinweggebied'.

De naamswijziging is één van de markante momenten in het jaar dat golfbaan en -club het 25-jarige bestaan herdenken. In de eerste week van juli zullen tal van activiteiten en festiviteiten op en rond de golfbaan in het teken staan van het jubileum.

De nieuwe naam verandert niets aan de onderlinge band die er vanaf het begin was met BurgGolf en de daarbij aangesloten golfbanen. De voordelen voor (bedrijfs)leden die er door deze samenwerking bestaan, zijn zelfs nog verruimd.

Meer informatie is te vinden op de website deherkenbosche.nlLees hier een baanbeoordeling van de 18 holes vlakbij Roermond.


Vandaar ook de eigenlijk voor de handliggende keuze voor
}