Delfland
Golfbaan Delfland

Gratis par-3 golf bij open dag op Delfland

12 april 2016 Redactie GOLF.NL
Ook Golfbaan Delfland doet mee aan de Nationale Open Golfdagen. Bezoekers kunnen een gratis ronde spelen op de Par 3 Challenge Course.

De Nationale Open Golfdagen zijn dit jaar op 23 en 24 april.

Golfbaan Delfland opent de deuren op zaterdag 23 april van 11.00 tot 14.00 uur. Iedereen kan dan kennismaken met de pay-and-play-baan en de golfsport.

Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud, gevorderd of beginnend. Er zijn rondleidingen en de professionals verzorgen gratis kennismakingslessen. Iedereen mag zelf een balletje slaan. Wie baanpermissie of een handicap heeft mag gratis negen holes spelen op de Par 3 Challenge Course.

De baan ligt aan de A4, tussen Den Haag en Rotterdam. Meer informatie: delflandgolf.nl/open-dag

Nationale Open Golfdagen

Meer dan 130 banen en clubs houden ook een open dag en op sommige andere banen mag je ook gratis spelen, bijvoorbeeld op Golfclub de Koepel op zondag 24 april. Aanmelden voor deze dag is niet nodig, maar wie negen holes wil spelen dient dat aan te vragen (via info@golfclubdekoepel.nl of 0546-574070).

Interesse in een open golfdag op een andere club of wil je iemand laten kennismaken met golf? Kijk op opengolfdag.nl welke banen en clubs meedoen. Hieronder is een promotiefilmpje te zien.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.}