Haagsche
Koninklijke Haagsche G&CC

Haagsche weer nr 1 in Golfers' Choice-ranglijst

1 april 2016 Redactie GOLF.NL
De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club is wederom de best gewaardeerde golfclub van Nederland in de jaarlijkse Golfers' Choice-ranglijsten van Leadingcourses.com.

De Golfers’ Choice-ranglijsten zijn samengesteld op basis van meer dan 300.000 beoordelingen van golfers in binnen- en buitenland op Leadingcourses.com en GOLF.NL.

De Koninklijke Haagsche heeft opnieuw de Golfers' Choice Award gewonnen voor 'beste golfclub'. In de ranglijst van beste golfclub worden tal van facetten meegewogen, zoals de golfbaan zelf, de algemene indruk van de club, het onderhoud, voorzieningen zoals de oefenfaciliteiten, het clubhuis en de prijs-kwaliteitverhouding. 
Beoordelaars zijn vol lof over de duinbaan van de Haagsche: 'Een prachtige baan waar de historie vanaf druipt', 'Zeer gastvrije bediening in het mooie clubhuis' en 'Ik heb hier een aantal keren gespeeld. Iedere keer weer een top belevenis'. 

Win greenfees voor de beste baan van Nederland!

Iedereen die in de maand april 2016 een beoordeling schrijft op Leadingcourses.com of GOLF.NL maakt kans op een greenfee voor een ronde op de Koninklijke Haagsche. Er worden vier greenfees weggegeven. Een voorwaarde bij deze actie is dat je een handicap van 24 of beter hebt.

'Trots'

'Wij zijn allereerst natuurlijk trots om voor het tweede jaar op rij tot beste club uitverkozen te worden', zegt voorzitter Coks Bosman van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. 'Daarnaast voelt het als een bevestiging en beloning voor de inspanningen van zo velen uit onze club, niet in de laatste plaats onze greenkeepers onder leiding van Willem Slats. Ook het feit dat het hier een beoordeling betreft van golfers zelf, maakt het extra speciaal en waardevol.'

GOLF.NL ging langs bij de winnaar, de Koninklijke Haagsche: bekijk hier een videoverslag van dat bezoek.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Alle ranglijsten van 2016

Golfbaan Zuid-Drenthe is de best gewaardeerde 9-holes golfclub, Golfbaan Het Woold biedt wederom meeste waar voor je geld en The Dutch wint de gastvrijheidsranglijst ... 

Klik hier voor alle Golfers' Choice-ranglijsten van 2016. De ranglijsten verschijnen ook in de eerste GOLF.NL Weekly van april (nummer 3 van 2016).
}