regenpak

FootJoy introduceert nieuwe collectie regenkleding

17 september 2015 Redactie GOLF.NL

FootJoy introduceert een compleet nieuwe regenkledinglijn, zo laat de firma vandaag in een persbericht weten. Het paradepaardje in deze collectie is het DryJoys Select-pak, een ultra lichtgewicht regenpak met 'maximale waterproof bescherming en een optimale ventilatie'. Tevens uitgerust met een sportieve belijning, een StaDry-kraag, YKK Aquaguard Vision waterproof ritsen, plus twee jaar waterproof garantie. Verkrijgbaar vanaf September 2015 tegen een adviesverkoopprijs van 419 euro voor de jas en 299 euro voor de regenbroek.

Ondertussen heeft de DryJoys Tour XP-collectie voor 2015 een restyling ondergaan. De collectie is ontworpen uit drie lagen, inclusief de Four-Way stretch naar meerdere kanten en de nieuwe StaDry-kraag. Ook hier geldt een waterpoof-garantie van twee jaar. Adviesverkoopprijzen: regenjas 309 euro en regenjas met korte rits 279 euro.

Aanvullend op de FJ DryJoys Select en de DryJoys Tour XP zullen verschillende nieuwe producten in de 2015 collectie worden gepresenteerd. De Wind Shell Mid Layer biedt bescherming tegen de wind in combinatie met prima bewegingsvrijheid. Uitgevoerd met kleine rits voor een adviesverkoopprijs van129 euro.

Als laatste is er de ProDry Performance Seamless Thermal Base shirt, dat naadloos aansluit op het lichaam en een optimaal comfort en warmte geeft. Het shirt biedt grote bewegingsvrijheid en een verbeterde ventilatie die geheel is toegesneden op de wensen van golfers. Prijs: 79 euro.

In GOLF.NL Weekly 30 (verschijnt 7 oktober) vind je een uitgebreide test van negen regenpakken.

Meer informatie: www.footjoy.de

Lees meer over

Equipment