Colmar presenteert najaars- en winterlijn

22 september 2015 Redactie GOLF.NL
Het Italiaanse heritage label Colmar presenteert zijn nieuwe kledinglijn voor de najaars- en wintermaanden.

Jassen, outerwear, truien, polo’s, jurkjes en broeken: Colmar presenteert een garderobe voor golfers die ook de wintermaanden graag doorbrengen op de baan. De firma geeft hierbij extra aandacht aan technische details en ongewone kleuren.

Kokosnoten

De jassen van hoogwaardig polyester zijn ontworpen met behulp van de nieuwste technologieën van Evo down en een Thermo voering. De polyester vezels stimuleren de natuurlijke warmteregulatie van het lichaam en zorgen ervoor dat de kleding sneller droogt tijdens fysieke activiteiten. Daarnaast bevat de collectie jassen met stretch mouwen en een voering van Cocona, een technologisch materiaal vervaardigd uit kokosnoten en vulkanische mineralen. 

Kasjmier

De truien zijn gemaakt van merino wol, kasjmier en polyamide, de broeken van stretchstof met een waterafstotende werking en sponsachtige voering, die het lichaam droog houdt. De siliconen zakken met ritsen voorkomen dat voorwerpen kunnen vallen of nat worden.
De jurkjes met donsvoering zijn te combineren met een legging of met een lichtgewicht zwarte legging met een jacquard jasje. De donzen of neopreen rokken zijn te combineren met het sweatshirt met transversale ritssluiting.
De seizoenskleuren voor hem zijn groen, saffierblauw en rood. In de dameslijn staan fuchsia, wasabi en aquamarine centraal. Als accessoires om de golf-outfit mee af te maken, levert Colmar onder andere elastische riemen en gemarkeerde petten.

Meer info: Colmar.it

}