Harderwold Open

1 Jaar gratis golf voor winnaars op Harderwold

25 september 2015 Redactie GOLF.NL
De vierde editie van het Harderwold Open kende een groot veld - 76 deelnemers en een mooie eerste prijs voor de winnaars per categorie.

De vierde editie van het Harderwold Open werd vorige week vrijdag gespeeld. Het is een 18-holes stableford-wedstrijd in drie handicapcategorieën.

Dat de 18-holeswedstrijd zeer geliefd is onder de golfers heeft deels te maken met de prijzen die Harderwold ter beschikking stelt. De winnaars van het Open gaan er vandoor met een jaar gratis golfen op Harderwold.

De winnaars: Frans van Leeuwen (handicap 0-12), Clemens van Everdingen (12,1-24) en thuisspeler Frans van Tilburg (24,1 – 36).

'De wedstrijd is een mooie mix tussen leden van Golfclub Harderwold en golfers van buiten de vereniging', zegt baanmanager Mark Lenselink. 'Het is goed om te zien dat deze compleet verzorgde dag, met ontvangst met koffie en een gezamenlijke afsluitende barbecue, deelnemers trekt van heinde en verre. Een groot aantal deelnemers komt elk jaar terug voor de gezelligheid tijdens deze wedstrijd.'

}