Jurgen van der Heijden (voorzitter Stichting Charity Cup), Karel van Eerd (directie Jumbo Supermarkten), Eric Bouwer (algemeen directeur Hulphond Nederland), Geert Schrijvers (bestuurslid Stichting Charity Cup)

€ 10.000 ingezameld bij Charity Cup

20 september 2015 Redactie GOLF.NL
Op donderdag 17 september heeft Stichting Charity Cup Nistelrode na een benefietwedstrijd op The Duke een cheque van 10.000 euro overhandigd aan Hulphond Nederland.

Bij het diner van de Charity Cup golfwedstrijd overhandigde Karel Van Eerd, namens Jumbo Supermakten en de Stichting Charity Cup, een donatiecheque ter waarde van 10.000 euro aan Eric Bouwer, algemeen directeur van Hulphond Nederland.

Jumbo Supermarkten was als hoofdsponsor verbonden aan de 23ste Charity Cup golfwedstrijd, waar 20 flights streden om de bronzen Charity Cup bokaal.

De jaarlijkse Charity Cup golfwedstrijd heeft haar focus verbreed. Werd in de afgelopen 22 jaar uitsluitend gespeeld voor goede doelen in Nistelrode, vanaf dit jaar wordt ook gespeeld voor nationale doelen. De uitbreiding van golfbaan The Duke in Nistelrode naar 18 holes en het vernieuwde clubhuis bieden nieuwe mogelijkheden die het stichtingsbestuur heeft aangegrepen om de focus van dit bijzondere golfevent te verbreden.

De weersomstandigheden met zeer extreme regenval noodzaakte de organisatie na 12 holes de wedstrijd te staken. De flight van Van Kessel Olie uit Milheeze bleek uiteindelijk de winnaar. De bokaal werd overhandigd door de burgemeester van Bernheze. De tweede en derde prijs gingen respectievelijk naar Rabobank Oss Bernheze en Hedhar te Bruinisse.

Informatie: charitycupnistelrode.nl

}