Joost Luiten

Q-Golfwear kledingsponsor van Luiten

8 september 2015 Redactie GOLF.NL
Het Nederlandse golfmerk Q-Golfwear gaat een langdurige samenwerking met Joost Luiten aan.

Q-Golfwear, de golftak van sportmerk Quick, zal de komende jaren de officiële kledingsponsor zijn van Joost.

Al sinds 1905 is Quick een begrip in de sportwereld als een authentiek Nederlandse sportmerk. Quick, ontstaan als voetbalmerk, heeft een rijke historie in de Nederlandse sportgeschiedenis die met trots wordt uitgedragen. Op dit moment is Q-Football de Teamwear supplier van een groot aantal Nederlandse voetbalclubs. Hieronder vallen onder meer de Eredivisieclubs SC Cambuur, SBV Excelsior en De Graafschap.

Q-Golfwear

Met meer dan 110 jaar ervaring in de voetbalsport, heeft het sportmerk zich uitgebreid met als doel ‘om ook de golfwereld te voorzien van prachtige kwaliteitskleding met het originele Q logo’. Q-Golfwear is onder meer actief als partner van het KLM Open en het Deloitte Ladies Open. ‘Een logische vervolgstap,’ zegt Rini van Trigt, de eigenaar van Quick Sports International, ‘is de sponsoring van Nederlands beste golfer Joost Luiten’.

‘Het verheugt mij te kunnen vertellen dat per 1 september Q-Golfwear mijn nieuwe kledingsponsor is’, zegt Joost Luiten. ‘Het is een prachtig traditioneel Nederlands merk opgericht in 1905 met grote ambitie op golfgebied, wat mij enorm aanspreekt. Tevens ben ik nauw betrokken bij het ontwerpen en samenstellen van de nieuwe collecties en ik kijk er naar uit deze tijdens het KLM Open aan het publiek te tonen.’

‘Wij zijn trots op het binden van Joost Luiten aan ons legendarische merk’, zegt Rini van Trigt. ‘Met deze samenwerking willen we bijdragen aan de ambitie van Joost om bij de absolute wereldtop te behoren.’

KLM Open

Vanaf begin 2016 zal de nieuwe Q-Golfwear collectie helemaal beschikbaar zijn. Op het KLM Open 2015 wordt ‘een preview’ van de collectie gepresenteerd in de stand van Q-Golfwear. De eerste items zijn daar ook beschikbaar.

Meer informatie: q1905.com. Lees ook over de actie 'Winnen met Joost Luiten' op joostluiten.com.

Lees meer over

Joost Luiten