Robbert van Helden
Robbert van Helden
Beeld: Golfsupport.nl

Van Helden en Hoogeboom winnen Haags Open

7 september 2015 Redactie GOLF.NL
Robbert van Helden en Mayka Hoogeboom hebben het eerste Leeuwenbergh Haags Open gewonnen. Het toernooi werd afgelopen weekend gespeeld op de baan van de Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh.

Door slecht weer werd het toernooi niet over drie maar over twee ronden gespeeld. Met een totaalscore van 136 (-4) liet Robbert van Helden Patrick Groen en Severiano Prins achter zich, met respectievelijk 4 en 6 slagen.

Mayka Hoogeboom won met 153 slagen. De beslissing werd pas op de 18de hole beslecht, Noelle Beijer werd tweede met één slag verschil. 

De winnaars zijn allebei lid van de Noordwijkse Golfclub maar zijn opgegroeid op Golfvereniging Leeuwenbergh. 'Ik wil de organisatie feliciteren met dit zeer geslaagde en gezellige toernooi', zei Van Helden. 'Ik kom volgend jaar zeker terug om de titel te verdedigen.’

Forecaddies en live-scoring

Ondanks de slechte weersomstandigheden waren 108 vrijwilligers op de been. Zo waren er veel forecaddies en zorgde de club voor live scoring zodat vrienden en familie vanuit huis de strijd konden volgen. 

Netto-toernooi

Naast het bruto hoofdtoernooi was er een netto wedstrijd met 24 deelnemers. De winnaar was Marco van Enkhuijzen met een netto score van 74. 

Alle uitslagen en foto’s zijn te vinden op leeuwenberghhaagsopen.nl

Meer informatie over de Haagse golfvereniging Leeuwenbergh is te vinden op leeuwenbergh.nl.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}