Lochemse
Lochemse G&CC de Graafschap

Golf voor Spieren voor Spieren op Lochemse

6 september 2015 Redactie GOLF.NL
Op maandag 14 september wordt op de Lochemse G&CC de Graafschap een wedstrijd gehouden voor Spieren voor Spieren.

Door de verkoop van flights en aansluitend een veiling wordt er naar verwachting een bedrag van 25.000 euro opgehaald. Initiatiefnemers van  de golfdag zijn zes ondernemers: Autohaas Groep Apeldoorn, Wagenplan Almere, ABS Schadeherstel Bodegraven, Schaap advocaten & notarissen Rotterdam, ROBIN Software en Nico Huizing als onafhankelijk adviseur. In totaal komen er 20 bedrijventeams en ruim 90 deelnemers in actie.

Onder de deelnemers zijn altijd ook topsportambassadeurs van Spieren voor Spieren aanwezig, onder wie Peter Blangé, Jan Reker, Willy van de Kerkhof en Olga Commandeur.

Het is de negende keer dat de Lochemse het benefiettoernooi organiseert. Spieren voor Spieren steunt onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

Op 14 september zal de 13-jarige Thijmen Spijkerman, ‘kind-ambassadeur’ van Spieren voor Spieren samen met zijn voetbalheld Ron Vlaar de cheque in  ontvangst nemen. Thijmen heeft de spierziekte HMSN waardoor zijn spieren steeds zwakker worden. Samen met Ron zal hij vertellen over Spieren voor Spieren en wat het voor hem betekent om een spierziekte te hebben.

Meer informatie: spierenvoorspieren.nl