Leeuwenbergh

Gratis golfclinics op Leeuwenbergh Haags Open

5 september 2015 Redactie GOLF.NL
Dit weekend (5 en 6 zseptember) wordt het Leeuwenbergh Haags Open gespeeld, een toernooi op Golfbaan Leeuwenbergh in Den Haag voor betere amateurs.

63 Amateurs uit heel Nederland doen mee aan de eerste editie van het Leeuwenbergh Haags Open. Onder hen zijn toppers als Severiano Prins, Robbert van Helden, Lars van der Voort, Noelle Beijer en Mayka Hoogeboom.

Sommige golfers hebben zich in een voorronde geplaatst voor de wedstrijd. Anderen waren op basis van hun handicap (variërend van +3,5 tot 5) rechtstreeks gekwalificeerd. Live scoring is te vinden op de website leeuwenberghhaagsopen.nl.

Iedereen is van harte welkom om naar het Haags Open te komen kijken. De entree is gratis en dat geldt ook voor de deelname aan activiteiten die tijdens de wedstrijd voor bezoekers worden georganiseerd.

48 Mannen en 15 vrouwen spelen drie ronden van 18 holes. De wedstrijd is zaterdag om 8.00 uur begonnen en duurt tot circa 18.00 uur. Op zondag start de wedstrijd om 9.00 uur waarna om 17.00 uur de feestelijke prijsuitreiking plaatsvindt.

Gratis golfclinics

Onder begeleiding van veel vrijwilligers kunnen bezoekers door de baan lopen en tekst en uitleg krijgen over de wedstrijd. Ook zijn er golfleraren aanwezig die bezoekers de beginselen van golf leren. Deze clinics vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Bezoekers die al golfen kunnen een masterclass volgen.

Promodorp

Op het terrein rechts van het clubhuis staat een promotiedorp waar diverse bedrijven uit Den Haag en omgeving een stand hebben. Het promotiedorp is al geopend vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur en is gedurende het hoofdtoernooi open van 10.00 tot 19.00 uur.

Meer informatie: leeuwenberghhaagsopen.nl.

}