Duinzicht Invitational
Toeschouwers bij de play-off

Garry Jack wint Duinzicht Invitational

3 september 2015 Redactie GOLF.NL
Garry Jack heeft het Duinzicht Invitational gewonnen na een spannende en kletsnatte finale.

Na 27 holes eindigden Garry Jack, Richard Kind en Mark Reynolds gelijk met een score van -3.

In een sudden death play-off viel Richard Kind op de derde hole af en Mark Reynolds een hole later.

Garry Jack is head professional op Golfclub de Koepel in Wierden. ‘Ik speel dit toernooi op Duinzicht al geruime tijd’, zegt Jack. ‘In een ver verleden wist ik het een keer te winnen. Eigenlijk is dit toernooi naast de Twente Cup de enige wedstrijd die ik jaarlijks speel. Het was een spannende eindstrijd met een “lucky winner”. En dat was ik deze keer. De goed geprepareerde baan had jammer genoeg wel wat te lijden van de regenval en dat was ook te zien aan de eindscores. Maar al met al een mooie dag met sterkte tegenstanders, een goede organisatie en een geweldige traditie. Ik kom dan ook graag volgende terug op mijn titel te verdedigen.’

Invitational-ambassadeur Inder van Weerelt eindigde op -2, Ralph Miller op -1. De beste vrouwelijke pro was Annemieke de Goederen. Meindert Jan Boekel maakte op hole 2 een ace.

Hoofdsponsor was ook dit jaar de bank Insinger de Beaufort. De pro-am – die op zondag 30 augustus werd gespeeld – werd gewonnen door het team Biezeman. De teams van Proles en Arrow Grafitotaal eindigden op de respectievelijk tweede en derde plek.

Meer informatie: golfduinzicht.nl.