Texel

Met Pin High voordelig naar Texel

24 maart 2015 GOLF.NL
In het eerste magazine GOLF.NL worden de golfbanen op de Waddeneilanden belicht. Ter gelegenheid van het eerste magazine heeft Pin High een aantrekkelijke aanbieding voor een kort bezoek aan Texel.

In het eerste magazine GOLF.NL worden de golfbanen op de Waddeneilanden belicht. Speciaal voor de gelegenheid heeft Pin High een aantrekkelijke aanbieding voor een bezoek aan Texel. 

Golf in de duinen

De baan op Texel is uitgebreid met negen spectaculaire duinholes – nagemaakte duinen weliswaar maar vlakbij de echte duinen. Spelen op Texel is nu echt een buitenlandse ervaring… 

Pin High Golftravel heeft een aantrekkelijke aanbieding waarbij golfers lekker kunnen uitwaaien op het enige Waddeneiland met een achttien-holesbaan, met verblijf in een van de beste hotels van Texel. Hotel Greenside ademt één en al eilandsfeer uit. De intieme ambiance past goed bij de voor Texel zo typerende rust en ruimte. Het is puur genieten in de ruime kamers van het door Tripadvisor uitgeroepen beste hotel van Texel. 

Greenside neemt u mee op een smaakvolle ontdekkingstocht over het 'Gouden Boltje'. Een Texels Skuumkoppe op het terras, dat door Misset Horeca is uitgeroepen tot beste terras van de Wadden, zal u na een linkse golfervaring zeker smaken. 

Shortbreak

De shortbreak van Pin High bestaat uit de volgende onderdelen: 

* 3 nachten 2-pk luxe/LO 

* 2 greenfees op De Texelse 

* 2 x driegangendiner (eerste en derde avond) 

* 1 doosje Greenside-golfballen 

Vanaf € 399 p.p. 

Exclusief voor bezoekers van GOLF.NL en lezers van het GOLF.NL magazine: een gratis bezoek aan de bierbrouwerij van Texel, met en rondleiding, bij een boeking vóór 30 april 2015. 

Voor boekingen en informatie: pinhigh.nl of bel 023-5569693.