Dutch Junior Open
Patrick Jägers, directeur van TopGolf Holland-ST8TS en Peter Claassen, voorzitter van Toxandria

Half juli Dutch Junior Open 2015

1 maart 2015 GOLF.NL
TopGolf Holland is de nieuwe hoofdsponsor van het Dutch Junior Open op Toxandria, het meest prestigieuze jeugdtoernooi van Nederland.

ST8TS-TopGolf Holland heeft zich voor drie jaar als titelsponsor verbonden aan het Dutch Junior Open, het amateurjeugdtoernooi dat jaarlijks wordt gehouden op de Noord-Brabantsche Golfclub Toxandria. Het toernooi - de 31ste editie - wordt in 2015 gespeeld van 15 tot en met 18 juli.

Beroemde oud-spelers en -winnaars

Er doen elk jaar 120 spelers uit zo’n twintig landen mee. Oud-winnaars zijn Tim Sluiter, Christel Boeljon, Dewi-Claire Schreefel, Nicolas Colsaerts, Rolf Muntz en Maarten Lafeber. Oud-deelnemers zijn Martin Kaymer, Thomas Björn en Joost Luiten.

ST8TS is een Nederlands golfmerk voor jeugd met producten voor spelers van 4 tot en met 21 jaar. Ook voor volwassenen brengt ST8TS een serie op de markt. Daarnaast maakt ST8TS kleding en accessoires.

TopGolf Holland organiseert elk jaar ruim 25 wedstrijden voor jeugdspelers van 6 tot en met 21 jaar in diverse categorieën: de ST8TS-TopGolf Holland Tour. De organisatie heeft als missie de golfsport toegankelijk te maken voor iedereen. Samen met (jeugd)pro’s, golfbanen, verenigingen, de NGF, jeugd- en wedstrijdcommissies organiseert TopGolf Holland ook jaartrainingen, kampen en events voor jeugdspelers en volwassenen.

Kwalificatiewedstrijd

Op maandag 13 juli 2015 zal een kwalificatiewedstrijd worden gespeeld waar een wildcard voor het ST8TS-TopGolf Holland Dutch Junior Open kan worden verdiend. Aan deze wedstrijd zullen - onder anderen - dertig deelnemers van de ST8TS-TopGolf Holland Tour deelnemen.

Informatie: junioropen.nl.

}