De Golf Academie KLM Open
De Golf Academie op het KLM Open
Beeld: NGF

Beurs en gratis golfles op Amsterdam Golf

10 maart 2015 GOLF.NL
Op de Amsterdam Golf Show 2015, een jaarlijkse beurs, geven de PGA Holland-professionals van Amstelborgh gratis golflessen.

Op de dagen van de Amsterdam Golf Show 2015 (25 en 26 april) op Borchland geven de professionals van Golfclub Amstelborgh twee dagen gratis golflessen van 10 minuten. Bezoekers kunnen kiezen uit putt-, swing- of chiplessen.

De NGF en de PGA Holland maken de gratis lessen mogelijk. Eerder was dit en succes op het Deloitte Ladies Open en het KLM Open. 

Alle deelnemers ontvangen een gratis boekje van het 9-stappenplan van het niveau waarop ze zich bevinden.

De Golf Academie

Bezoekers krijgen zaterdag 25 en zondag 26 april 2015 de mogelijkheid om gratis hun swing-, chip- en putttechniek te verbeteren en advies te vragen. De puttlessen vinden plaats op een green. Zowel beginnende als ervaren golfers kunnen een bezoek brengen aan De Golf Academie.

Wiebe, golfprofessional van De Golf Academie op het KLM Open: 'Het zijn niet alleen beginnende golfers die langskomen, dit jaar zien we juist veel spelers met een lage handicap, zelfs onder de 10, die een les komen volgen. Het mooiste is dat ook iedere deelnemer er echt wat van opgestoken heeft en weggaat met concrete tips! Mensen realiseren zich dan weer dat het volgen van golflessen echt nuttig is. Dat ze hiermee echt verbetering kunnen aanbrengen in hun techniek en golfspel. Daarvoor zijn wij hier ook aanwezig.'

Ook kinderen kunnen deelnemen aan de lessen. Jeugdmateriaal is aanwezig. Tevens is er een Fun Factory voor kinderen tot en met 14 jaar.

Inschrijven

Schrijf je alvast in, zodat je zeker bent van een gratis les. Mail naar Patty Smit via degolfacademie@ngf.nl

Vermeld hierbij je naam, handicap, telefoonnummer, woonplaats en de dag van aanwezigheid. Geef aan of je in de ochtend of in de middag les wilt en je voorkeur voor een putt-les, een swing-les of een chip-les. De Golf Academie is open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De show

De Amsterdam Golf Show 2015 wordt gehouden op slechts enkele kilometers van de Amsterdam RAI, waar het evenement in 2007 zijn oorsprong vond.

Volgens organisator, Arthur Beerendonk van organisator Holland Golf Events, is de locatie ideaal vanwege een aantal factoren: 'Borchland beschikt over een hal van ruim 3000 m2 en een zaal van 700 m2, ruimte genoeg voor een mooi breed aanbod zoals we dat door de jaren heen hebben leren kennen. Daarnaast zijn alle faciliteiten zoals horeca en parkeergelegenheid in ruime mate aanwezig. Er kunnen op het terrein van Borchland meer dan duizend auto's staan!' 

De 9 holes par-3 baan, de twee verdiepingen tellende driving range en de oefengreens zullen allemaal beschikbaar zijn voor de bezoekers.

'We verwachten door te kiezen voor deze locatie, de Amsterdam Golf Show een extra impuls te kunnen geven op weg naar het 10 jarig jubileum', aldus Beerendonk.