Golfbaan Soestduinen
Golfbaan Soestduinen
Beeld: Golvereniging Soestduinen

Benefietwedstrijd van Herman van Veen

18 maart 2015 GOLF.NL
Herman van Veen zet zich in voor vluchtelingenkinderen en houdt op 7 juni 2015 de Alfred Golf Charity Cup en Paltz Charity Event.

Herman van Veen is clown, cabaretier, schrijver, regisseur, musicus, acteur, presentator, violist en zanger – en een golfer. Hij speelt van handicap 28.

Naar voorbeeld van het inmiddels 14 jaar bestaande Herman van Veen Charity Golf Event in Duitsland heeft Herman van Veen samen met zijn Soester plaatsgenoot Bert Smit het initiatief genomen tot een dergelijk regionaal evenement in Nederland.

Dit sportieve treffen wordt gecombineerd met een cultureel programma in het Herman van Veen Arts Center in Soestduinen. De bedoeling is met deze activiteiten geld in te zamelen voor de kinderen van vluchtelingen in het Asiel Zoekers Centrum Soest/Zeist.

Met de opbrengst wordt de kinderen een fijne dag met veel kunst en cultuur op Landgoed De Paltz in Soestduinen aangeboden. Bovendien zal het AZC Soest/Zeist iets duurzaams worden meegegeven, waarbij gedacht wordt aan een aantal broodnodige (kinder)fietsen.

Alfred Golf Charity Cup

De eerste Alfred Golf Charity Cup zal worden gehouden op de par-3-baan van Golfvereniging Soestduinen. Herman van Veen is van plan zelf ook mee te doen. De wedstrijd wordt afgesloten met een borrel en aansluitend een ‘walking BBQ dinner’ op het naast gelegen Landgoed De Paltz. Tenslotte zal Herman van Veen samen met  Edith Leerkes nog een optreden verzorgen. De kosten voor deelname aan deze activiteiten zijn € 150 p.p.

Paltz Charity Event

Voor niet golfers wordt ’s middags op Landgoed De Paltz een programma georganiseerd bestaande uit een rondleiding over het landgoed, een bezoek aan het Herman van Veen Arts Center en een klassiek kamerconcert uitgevoerd door jonge musici van het Conservatorium Den Haag. Aansluitend nemen de deelnemers deel aan hetzelfde programma als hierboven beschreven voor de golfwedstrijd. Deelname aan dit Paltz Charity Event kost € 85 per persoon.

Inschrijving

Inschrijven kan via charity@hermanvanveenartscenter.com met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal deelnemers. Daarbij kan worden aangegeven of men zich aanmeldt voor de Alfred Golf Charity Cup (met vermelding van golfhandicap) of het Paltz Charity Event. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Meer informatie: hermanvanveenartscenter.com.

posterLees meer over

Wedstrijden