Zakengolfster

6e editie van RSMZakenGolfster

26 maart 2015 GOLF.NL
Op donderdag 11 juni 2015 wordt de zesde editie van het evenement RSMZakenGolfster gehouden: ‘voor energieke en enthousiaste ondernemende werkende vrouwen, ook zonder of met weinig golfervaring’.

Bij het zakelijke en sportieve evenement RSMZakenGolfster op Golfbaan Heelsum bij Arnhem wordt werk gecombineerd met de golfsport. 

Educatie, netwerken en golf

Het educatieve programma, met als thema ‘Voeding & Voedsel’, bestaat uit presentaties en workshops. Sprekers zijn onder anderen Carina Benninga, algemeen directeur Van Ede & Partners, Nienke Verhoeven van Schouten & Nelissen en Bedien van Wezel, diëtiste. 

Deelnemers kunnen als beginner en als gevorderde golfster op hun eigen niveau golfen (een clinic of een 9-holes shotgun wedstrijd in de middag). Voor ervaren speelsters is er een individuele 18-holes wedstrijd om de ZakenGolfstertrofee 2015 of een Texas Scramble teamwedstrijd. Voor de GVB-er die lang niet speelde is er in de ochtend in samenwerking met de NGF een speciale opfrisclinic. 

Zakengolfster
Beeld: Jolanthe Lalkens Fotografie
Ook zijn er volop mogelijkheden om te netwerken met doorgewinterde onderneemsters en ervaren vrouwelijke managers. ‘Kom een dag inspiratie, kennis en contacten opdoen in een prachtige omgeving met een sportief tintje,’ zegt de organisatie, ‘gun jezelf deze netwerkdag, en kom ook!’ 

Bij een Health Plaza met proeverijen en Health-advies kan je een bal slaan naar een drijvende green. Iedereen wint een (gezonde) attentie. Na afloop is er een facultatief netwerkdiner. 

Voor informatie en aanmeldingen: zakengolfster.nl. Er is ruimte voor maximaal 150 deelnemers. Het goed doel dit jaar is Make-A-Wish Nederland.