NSGG Open
Een eerdere editie van het NSGG Open

NSGG Open voor studenten

30 maart 2015 GOLF.NL
Het NSGG organiseert op 11 april 2015 een groot toernooi voor studenten en young professionals in Nederland en Duitsland.

Het NSGG is het Nijmeegs Studenten Golf Genootschap. Het toernooi wordt gehouden op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen en heet het ‘NSGG Open 2015 powered by ANWB Golf’.

Lustrum

Het studentengenootschap viert zijn eerste lustrum en deze editie van het toernooi wordt daarom bijzonder. Er zal een groot ‘Halfway House’ zijn met hapjes en drankjes verzorgd door Albert Heijn en de hoofdprijs is een golfweekendje weg naar Limburg.

NSGG OPen
Onder meer Jumbo Golfwereld draagt bij aan een groot prijzenpakket, Red Bull zorgt voor energie en met Schrobbèler proosten de deelnemers op de overwinning.

Op de toernooidag is er ook een NSGG ANWB Golfclinic die voor iedereen toegankelijk is en waarbij ook prijzen zijn te winnen.

De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen € 40. Hiervoor krijg je een pre-borrel op vrijdag, het toernooi en een diner en groot feest op zaterdag. Deelname aan de clinic kost € 20 en daarvoor krijg je 2 uur golfles van een pro en een diner en groot feest. De commissie zorgt voor eventuele slaapplekken.

Inschrijven

Er is nog plaats. Inschrijven kan via deze link. De inschrijving sluit op zondag 5 april 2015.

Kijk voor meer informatie op nsgg.nl onder 'NSGG Open' of op Facebook.com/nsggopen, of neem contact op met nsggopen.commissie@gmail.com.

}