De Koepel
GC de Koepel

Open dagen op GC de Koepel

8 mei 2015 Redactie GOLF.NL
Golfclub de Koepel in Twente opent haar deuren op zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015, van 12.00 tot 17.00 uur.

Iedereen die interesse heeft in golf kan dan kennismaken met deze sport op de baan nabij Almelo. Alles komt aan bod, van afslaan tot putten, materiaalkeuze en lesmogelijkheden.

Wie al gegrepen is door de golfsport en in het bezit is van een handicap of baanpermissie kan meedoen aan een 6-holes wedstrijd en kennismaken met de baan. Met de ‘longest’ en ‘neary’ zijn enkele leuke prijsjes te winnen.

Leden in het clubhuis voorzien bezoekers van informatie over starterspakketten, alle lidmaatschapsvormen (waaronder een proeflidmaatschap), speelmogelijkheden, lessen en materiaal.

Families

De zondag is gereserveerd voor gezinnen. Golfclub de Koepel heeft met ingang van 1 juni 2015 een aanbod: een familielidmaatschap waarbij de kinderen gratis lid zijn (en de daarbij behorende lessen). ‘Onze Golfpro Garry Jack staat bekend om zijn enthousiasme en de kunde waarmee hij de jeugd de golfsport bijbrengt’, zegt het bestuur van de club.

Golfclub de Koepel in Wierden heeft een 18-holes golfbaan met oefenfaciliteiten. Het clubhuis heeft een golfshop en een restaurant. Het complex ligt aan de N350 tussen Wierden en Rijssen (Rijssensestraat 142a in Wierden).

Meer informatie: golfclubdekoepel.nl. Via info@golfclubdekoepel.nl kunnen golfers zich aanmelden voor de wedstrijd.

Lees meer over

Banen Clubs Familiegolf